Ik gooide hem drie keer uit (onverstaanbaar), stopte hij

Canada Goose Jas Sale ‘Dubbele Duty’ Radcliffe’s Bezige Life Canada Goose Jas Sale

Mr. Canada Goose Jas Sale THEODORE ROOSEVELT ‘DOUBLE DUTY’ RADCLIFFE: Dubbele plicht, ze noemen mij. Ik ben de oudste levende baseball speler.

BLOCK: Double Duty Radcliffe speelde voor de Negro Leagues van 1919 tot 1954. Hij is gisteren in Chicago op 103 jarige leeftijd overleden. En hij was inderdaad de oudste levende pro baseball speler, met veel verhalen om te vertellen. Kyle McNary kreeg die verhalen te horen toen hij Double Duty Radcliffe’s biografie schreef.

Mr. KYLE P. Het was eigenlijk een voorloper van de Negro League World Series. Maar hij speelde voor een team genaamd Pittsburgh Crawfords, en ze waren in het Yankee Stadium tegen de Chicago American Giants. En het eerste spel, Double Duty gevangen, en Satchel Page sloeg en versloeg de Chicago American Giants. En in het tweede spel nam Double Duty de pads uit en ging naar de heuvel en gooide een shutout om het tweede spel te winnen. Dus de volgende dag schreef hij het, de New York American, dat Double Duty de prijs van twee opnames was, omdat hij twee posities kon spelen. Hij verricht dubbele plicht. En vanaf die dag naar voren was hij Double canada goose jassen Duty. En eigenlijk, zijn echte goede vrienden noemden hem gewoon Duty. Canada Goose Nederland

BLOCK: Nou, dit was niet zo’n wedstrijd waar hij deed en viel. Hij deed het al de tijd, net zo goed lijkt het.

Meneer McNARY: Absoluut. Ik heb waarschijnlijk gedocumenteerd over honderd spellen waar hij het deed. En hij was een All Star drie keer als een kruik en drie keer als catcher.

BLOCK: Ik heb dit gelezen Canada Goose Outlet over Double Duty Radcliffe, dat toen hij vangde, had hij een borstbeschermer met een slogan die erop geschreven was: Je zult niet stelen. ‘ Canada goose jas outlet

Mr. McNARY: Ja, dat Canada Goose Sale deed hij. Naast zijn speeltje zou hij praten terwijl hij viel, toen hij viel, terwijl hij sloeg. Als een vangst zou hij met de beslagjes praten, hun gedachten afschrijven van wat ze aan het doen waren, over hun vriendinnen praten, over verschillende dingen praten. En toen hij opkwam, stond hij op de heuvel en hij zei: Wat wil je? Welke toonhoogte wil je missen? ‘Weet je, en hij gooit het. En hij was ook bekend dat ik dit over zijn www.parkaverkooppunten.nl pitching zou moeten zeggen, want hij zou dit toegeven. Hij hield van het feit dat hij hier goed in was. Hij was waarschijnlijk de beste cheater daar. Hij vond het leuk om de bal te krabben of ergens op te spuiten En hij was de meester van de Emery Ball en de Spit Ball.

BLOCK: Laten we luisteren naar een tape van Double Duty-praten. Dit is vanaf 1997. Het is opgenomen in de stands bij Comiskey Park. En hij praat over het spelen tegen de irascible Ty Cobb. Double Duty zou dit spel hebben vangen. Ty Cobb zou in de batterij zijn geweest. Laten we horen hoe hij het omschreef.

Mr. RADCLIFFE: Ty Cobb, hij was een canada goose jas goedkoop racist. Ik gooide hem drie keer uit (onverstaanbaar), stopte hij. Hij zei: ‘Geen nigger gaat me gooien’, maar ik zei: ‘Ah, ik gooi je uit’, dus ging hij weg.

BLOCK: Ik wed dat je die verhalen van Double Duty Radcliffe hebt gehoord. Canada Goose Ladies

Canada Goose Parka De heer McNARY: Oh, ja. Hij speelde tegen Shoeless Joe Jackson, Babe Didrikson, de grote vrouwelijke Olympische Speler, Fidel Castro. Hij speelde tegen iedereen die ooit gedacht had aan het spelen van honkbal in die jaren. Canada Goose Parka

Het andere leuke ding, om een ​​catcher te zijn als Double Duty een catcher was, was een echte kunstvorm. Je kon niet met een hand raken. Je moest twee handen hebben, omdat de handschoen meer kussen was tegen de sting van de bal dan het was vangst. En de eerste keer dat ik Double Duty ontmoette en zijn hand schudde Dacht dat hij artritis had, omdat zijn rechterhand, alle vingers zo aardig waren, en het leek erop dat hij erg slechte artritis had. Maar het was eigenlijk al de vuile tips die zijn handschoen uit zijn vingers kwamen toen hij ving Satchel Paige en brak zijn vingers, en hij ‘tape ze samen en blijf gewoon spelen. En een van de kleine trucs die hij leerde was om een ​​stuk biefstuk te nemen, tussen een cellofaan te leggen, hem in zijn handschoen te plakken en de slag te kussen. En tegen het einde van het spel zou het letterlijk hamburger zijn. parkaverkooppunten.nl Canada goose jas goedkoop

Canada Goose sale BLOCK: Denk je dat er een plaats moet zijn voor Double Duty Radcliffe in de Baseball Hall of Fame? Canada Goose Sale

Goedkope Canada Goose Jas De heer McNARY: Absoluut. Je neemt hem als speler, als manager, hij is absoluut een Hall of Famer.

BLOCK: Kyle McNary, heel erg bedankt. De opnames van Double Duty kwamen uit het NPR programma ‘Only A Game.’

MICHELE NORRIS (gastheer): Je luistert naar alle dingen die uit NPR News worden gezien.

NPR-transcripties worden op een spitsdatum gecreëerd door Verb8tm, Inc., een NPR-aannemer, en geproduceerd met een proprietary transcriptieproces dat is ontwikkeld met NPR. Deze tekst is mogelijk niet in zijn definitieve vorm en kan in de toekomst bijgewerkt of herzien worden. Nauwkeurigheid en beschikbaarheid kunnen variëren.

About Kerala Tourism

Fondly called God’s Own Country, Kerala has been a must do destination for tourists around the globe. Kerala, with its traditions, veritable natural beauty and friendly people, has played host to millions who come here every year. With its scenic backwaters and forests, dazzling art-forms and dreamy cuisines, Kerala is a destination that caters to the fascination of travellers from around the globe.