Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat er een ander

Canada goose dames ‘gangpad zien u in alle oude bekende plaatsen’ gedachten op efficiëntie goose dames

Als u Engels of een verouderend onderwerp bent in één van de grote Dominions buiten de zee, als u dat is, dan is dat een van de nu snel dalend aantal veteranen van de Tweede Wereldoorlog, burgerlijk of militair, van wat dan ook Stukje aarde waarop de zon nooit heeft gezet; Als je een van degenen die in je hart weet dat Winston Churchill gelijk had toen hij het ‘fijnste uur’ had gepraat omdat je er was en leefde. Dan is een lied van een zangeres die in de tijd werd een icoon van Engeland canada goose jassen en zijn grit, vasthoudendheid en genade onder druk, als een kraan voor de onwillekeurige traan. Je hoort het, je zingt het, je wordt er weer aan geraakt. En de tranen komen. helemaal opnieuw. Canada goose jas goedkoop

Canada goose kinderjas Het liedje was ‘ik zal je zien’, muziek van Sammy Fain, teksten van Irving Kahal. Het werd eerst opgenomen door (nu Dame) Vera Lynn in 1938, alsof de principals op een of andere manier zich voorbereiden op de chaos en Verdriet net om de hoek. Het was heerlijk, wispelturig, achtervolgd en natuurlijk opgenomen door een lawine talentvolle zangers die de magie voelden, maar nooit het origineel kon verbeteren.

Vind het in elke zoekmachine in zijn ongerepte vorm en geniet ervan grondig als uw jonge en dansen gekke grootouders deden. En voordat ik haar onvergetelijke tune en bittere liedjes voor een heel ander doel gebruikt heb!

Ik vind het niet leuk, maar ik ben een heel drukke man. Wat meer is, ik was www.goedkopeparka.nl al lang geleden geprogrammeerd om waardige doelen te stellen; Betekenisvolle doelstellingen instellen; En stop ze nooit te bereiken. Eerlijk gezegd kan ik me niet voorstellen dat er een ander leven is, veel minder een leven van luiheid en excuses. Wat is meer dan 66, ik ben gewoon te oud en hardnekkig om te veranderen. Zo vind je me altijd ‘iets aan het doen’, nooit verveeld.

In feite als het onderwerp van verveling zijn lelijke hoofd opwekt, herinner ik meteen een marginaal notitie dat door Haar Majesteit Koningin Mary (eens een onvoorstelbare en superiefficiënte prinses van Teck) is geschreven.

De drievoudige, onbeantwoord commentaar van de koningin, die in haar koperplaathand was gearresteerd, was scherp: ‘De koningin is nooit vervelen!’ Ik ben ook niet. En beide om dezelfde reden: er is te veel belangstelling en belang Wacht altijd op degenen die een zest hebben voor onderwijs, verbetering en verbetering

Dit betekent niet dat je iets aan de hand doet, met kleine en onbeduidende met hetzelfde belang en resolutie als de kosmische en aardse verandering. Nee inderdaad Ik heb eerder een acute realisatie ontwikkeld over wat echt belangrijk is en moet door mijn eigen eerlijke hand gedaan worden. En wat moet worden gedaan door anderen, en niet alleen van anderen, maar ook door mensen die de gedelegeerde taken (bijna) zo goed mogelijk kunnen doen ‘bijna’ omdat mijn grootmoeder, een voorbeeld van onverbiddelijk Prairie-gezond verstand, altijd Snel te verkondigen ‘Als je iets goed gedaan wilt, doe het zelf.’ En zo heeft ze gedaan.

De sleutel tot efficiënt en goed leven is een vaste en toegewijde delegatie. En zo door de jaren heen, zoals rijkdom en resolutie mogelijk gemaakt, heb ik de taken opgeheven die allemaal nodig waren, maar die elk op zijn Canada Goose Outlet manier de vooruitgang belemmerden en de vroege realisatie van dringende doelen waardevol en kritisch beschouwde.

En zo lang gaf ik de waskleren op (ze vouwde ze en ze weggooien); Ik heb altijd een limousine gedacht aan de superieure wijze van vervoer, niet in de laatste plaats omdat ik rustig lijd bij het metropolitaanse gridslot, opkomende equable en goedaardige, zelfs uit de gemakelijke staatskamer op wielen, overal naar mijn geluiden en Regelingen vereisen, wat ergens kan zijn.)

Ik heb ook opgegeven op reizen naar postkantoor, bank, schoonmakers, canada goose jas goedkoop alle diensten die we vertrouwen op, diensten die voorzichtig zijn in het eten van tijd en emotionele stabiliteit, die in mijn drukke stedelijke parkeerkaarten en frequente demonstraties leveren Van woede en jongerenlijk gedrag. Maar ik had een geheim wapen en zijn naam was Aime Joseph. Het ontmoeten van hem was een van de wonderen van mijn leven; Een letterlijke uitstraling en zoals alle wonderen die er zijn gekomen als het minst verwacht werd. En meest nodig. Canada goose outlet

De heer Joseph, zoals hij bekend is over Cambridge, was een gewone taxichauffeur. Wat betekende dat hij zulke karakteristieke en onaangename problemen had als misbruikende (zelfs gewapende en gevaarlijke) klanten; Een afschrikwekkend hackney-systeem dat uitgebreid en kostbaar tegen hem gestapeld was, keelconcurrentie en het gevoel dat de hindernis werkte, de hindernis die hij kreeg. Canada goose jas verkoop

Toen ik een cabine buiten het Sheraton Commander Hotel had gehoord, kreeg ik veel meer dan een andere gelegenheid om mijn beoefende mogelijkheid te laten zien om mezelf in een duidelijk onvoldoende ruimte te schoenhoren. Dit was dus een dag van revolutie, want we kregen beide het leven, de vrijheid en het nastreven van geluk, een uitweg inderdaad. Canada goose bodywarmer heren

Als het ontwikkelde was, veranderde zijn kant van een steeds gelukkiger regeling in een zwart-slanke limousine comme il faut, terwijl de mijne betekende dat ik nooit moest bedenken waar we heen waren, hoe we daar aankwamen en de schade die naar schatting was gelicentieerd en ‘ Verantwoordelijke ‘chauffeurs waren aan mijn (beperkte) goede natuur. Goedkope Canada Goose Jas

De heer Joseph roept me drie minuten voor hij Chez Moi aankomt. Ik maak het een punt om hem nooit te lang te wachten. Zodra hij me in de lobby ziet, opent hij de deur en we zijn onderweg, mijn hele focus op wat met maximale efficiëntie moet worden gerealiseerd, zo veel dat ik op een regenachtige dag in Harvard Square een www.goedkopeparka.nl pakket van Belangrijke documenten van mijn bank zonder het overweldigende weer te overwegen. Canada Goose Sale

Dhr. Joseph, onopgemerkt door mij, had de brede golfparaplu geopend over mijn windgeworpen grijze sluizen. Ik was onbewust. Anderen zagen echter, en een bewonderende waag van onderscheid schreeuwde: ‘Waar kan ik zo iemand krijgen?’ Waar iemand een leven vindt die door kismet wordt herschikt, zou ik hebben gezegd, had ik aandacht besteed. Maar dat is het punt. Ik moest het niet.

En zo kwamen de dingen weer wassen en wassen. Mijn subtiel gearomatiseerde asperges zijn net zo gekookt (hoewel niet de eerste keer); Een nieuwe schoonmakers gevonden (de helft van de prijs van de oude); En de onvergetelijke avond, de heer Joseph en zijn sympatica-vrouw Mercedes waren de eerste mensen die ik belde na een bijzonder vieze val die een diepe gash opende naar mijn rechter tempel. (Ik was vastberaden dat hij niet ‘Wow’ zou moeten zeggen, terwijl hij de wond in alcohol badde. Ik vertelde hem ook dat patiënten zich verzetten tegen zorgverleners over hen in de keuken fluisteren. Ik vertelde hen te gaan zitten en te genieten van een fijne fles Veuve Clicquot instead. Ze deden niet en waren luider (en minder onheilspellend) in hun commentaar op mijn bloedige hoofd en botten niemand, maar God heeft eerder gezien.

In die omstandigheden maakte ik de noodlottige suggestie dat hij naar Shaw’s Market in Porter Square ging en dat ik hem daar zou noemen met wat ik wilde. En bijna onmiddellijk ontdekten we de frustraties die zich kunnen voordoen wanneer een man met precieze woorden en precieze richtingen probeert zijn expliciete wensen over te brengen aan de gewetensvolle, verantwoordelijke helper die graag het ding wil krijgen en alleen het gewenste ding. En dat is waar de radijs binnenkomt, om het te erkennen, sinds je de titel de eerste zag, heb je je afgevraagd.

Radijs (Raphanus sativus) is een eetbare wortelgroente van de Brassicacae-familie die in de pre-Romeinse tijd in Europa werd gedomesticeerd. Ik hou van een goede scherpe radijs Canada Goose Sale elke keer. En zo op een bepaalde dag, ik op mijn landlijn, meneer Joseph op zijn cel, vroeg hem om een ​​bos op te halen en werd begroet. onbegrip. ‘Wat is een radijs?’, Vroeg hij. Wat wel? Probeer het nu uit te leggen aan een Haïtiaans, waarvan de creool perfect kan zijn, maar van wie het engels niet is; Het beste van honderd pogingen:

‘Het is een friggin’ klein rood ding dat in de productie afdeling staat, gebonden en gebonden met een rubberen band. ‘

Ik heb eindelijk de product manager op de telefoon gekregen en de radijs werden uiteindelijk in de kar geplaatst, een symbool van wat er met je gebeurt als je niet luistert naar je grannie en probeert te verbeteren op de volksgezindheid van eeuwen. Maar ik heb het nog niet opgegeven. Tijdens een recent bezoek aan Canada Goose Jas Sale Shaw’s (voor, ja, ik ga persoonlijk weer), heb ik een bericht geplaatst waar de heer Joseph maar niemand anders kon vinden. Ik verwacht dat het de levering van mijn radijs zal vergemakkelijken. Ook leerde meneer Joseph een beetje meesterwerk van Vera Lynn, ‘Aisle ziet u op alle oude bekende plaatsen’, waarbij de gang is nummer 1, waar ik net geleerd heb hoe moeilijk het is om het perfecte leven te bereiken als twee Mensen zijn er volledig op gericht om het te laten gebeuren. Dat is wat een paradox genoemd wordt en daarom ga ik tegenwoordig naar de winkel met de heer Joseph. Waar zie ik je in Nederland.

About Kerala Tourism

Fondly called God’s Own Country, Kerala has been a must do destination for tourists around the globe. Kerala, with its traditions, veritable natural beauty and friendly people, has played host to millions who come here every year. With its scenic backwaters and forests, dazzling art-forms and dreamy cuisines, Kerala is a destination that caters to the fascination of travellers from around the globe.